Ervaren in
kmo- en woningbeveiliging

 


banner loos alarm nlwww.incert.be
INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak.
Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken.

www.bosec.be
BOSEC is een vereniging die begaan is met de nieuwe certificatieregels inzake bescherming tegen brand en binnendringing.
Ze heeft als doel de certificatie en de daaruit volgende opvolging, van alle methoden, systemen, producten en personen die betrekking hebben op de bescherming tegen brand en binnendringing.

www.vigilis.be
Deze website handelt over private veiligheid.
De private veiligheid staat tegenover publieke veiligheid en de opdrachten van overheidsdiensten zoals politie- en inspectiediensten, en draagt eveneens bij tot het voorkomen van misdaad.

www.oktopus.be
OKTOPUS is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht die gespecialiseerd is in bewaking op afstand en technische bijstand 24 u. op 24 en 7 dagen op 7.

www.anpi.be
ANPI realiseert de controle van installaties en systemen voor branddetectie en de controle van antidiefstal en anti-inbraak uitrustingen.

www.vps.fgov.be
Site van het ministerie i.v.m. veiligheid en preventie.

www.privacycommission.be
Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Aangifte van publieke camera installatie.
     
© 2015 Spans NV  ~  Brusselsesteenweg 143, 3090 Overijse (B)  ~  Tel.: +32 (0)2 767 60 82  ~  Fax: +32 (0)2 767 85 62  ~  BTW: BE 0432.278.025  ~  MBZ 20 0030 14